Dame får på Invisalign

Aligner – avtagbar og gjennomsiktig tannregulering

Invisalign er en nesten usynlig måte å rette opp skjeve tenner på. Reguleringen brukes ved trangstilling, skjeve fortenner, mellomrom, åpent bitt, kryssbitt, og ved tilbakefall etter tidligere tannregulering. Behandlingen utføres med en serie gjennomsiktige skinner som tilpasses tennene. Hver av skinnene brukes i 7 dager gjennom hele døgnet, men du kan ta den av når du spiser, pusser tennene eller bruker tanntråd. En av fordelene med Invisalign er at det krever færre oppfølgingstimer. Les mer om Invisalign.

Incognito – usynlig tannregulering

Incognito er en usynlig regulering hvor metallklosser og metallstreng er festet på baksiden av tennene. Den er spesiallaget etter digitalt avtrykk og passer perfekt på innsiden av tennene dine. Reguleringen brukes for å behandle bittavvik og tannstillingsfeil. Behandlingen kan variere fra å flytte en enkelt tann inn i riktig posisjon i tannbuen til mer omfattende behandling som innebærer å flytte flere tenner eller forskyve kjevens posisjon. Les mer om Incognito.

Kjeveortopediske behandlinger

Regulering for barn

Dagens tannreguleringer gir mange muligheter når det kommer til utseende, synlighet og farge.  

Vi tilbyr både synlig, usynlig og gjennomsiktig (Invisalign) tannregulering for barn, ungdom og voksne. 

På Slemdal Tannlegesenter har vi erfarne kjeveortopeder som tilpasser enhver behandling til den enkelte pasient. Det finnes ikke to like tannsett – hverken på barn eller voksne. Derfor tilpasses enhver behandling den enkelte pasient

Estetiske behandlinger

Estetisk tannpleie er en forskjønnelse av tenner og smil og innebærer alt fra rens og til fasetter. I noen tilfeller er det mer inngående endringer og det kan bli nødvendig med kombinasjoner av forskjellige behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Vi tror på kontinuerlig faglig påfyll, god kjennskap til de nyeste teknikkene og materialene. Det er kun da vi kan levere naturtro løsninger som har den lengste holdbarheten. Som oftest er dette behandlinger som ikke dekkes av Helfo.

Ordinære behandlinger

Undersøkelse av munn, slimhinner og tenner med nødvendige røntgenbilder, samt puss og rens ved behov, er noe tannlegen gjør rutinemessig på mange pasienter. Basert på funnene som gjøres vil et eventuelt behandlingsbehov kartlegges. Det kan dreie seg om behov for ordinær behandling, som en enkel fylling. Behovet kan også være større og det kan bli nødvendig å planlegge mere kompleks behandling.

Komplekse behandlinger

Når behandlingsbehovet er kartlagt og det må legges en plan og prioriteringsrekkefølge for behandlingen, kaller vi det komplekse behandlinger. Her må det kanskje bestilles arbeid fra en tanntekniker, og behandlingen må legges opp på en fornuftig måte med hensyn til både økonomi og tidsbruk. Våre tannleger har lang erfaring og planlegger behandlingen sammen med deg slik at dine ønsker og behov kan hensyntas.

Andre behandlinger

Ved siden av de åpenbare arbeidsområdene til tannleger har vi også ekspertise på munntørrhet, syreskader, dårlig ånde og tanngnissing. Fortell oss gjerne om problemet ditt, så skal vi hjelpe deg. Våre tannleger og spesialister har lang og bred erfaring og samarbeider gjerne tverrfaglig for å finne løsninger for deg.

Slemdal Tannlegesenter ivaretar hele familiens behov. Våre allmenntannleger og spesialister samarbeider tverrfaglig og tilbyr moderne og profesjonell behandling der pasientens behov står i fokus. Vi har allmenntannleger, kjeveortopeder og periodontist. Senteret ble etablert i 1991, og flere av pasientene våre som har vært med oss fra starten kommer nå med både barn og barnebarn. Vi er her for alle!

Våre lokaler

Du finner oss kun 3 km fra Holmenkollen og i kort avstand fra Frognerseterbanen. Nærmeste T – banestasjon er Slemdal som er rett utenfor klinikken. I tillegg er det gode muligheter for parkering utenfor klinikken.

Tilgjengelig med rullestol

Vi holder til i andre etasje i lyse, rolige lokaler med moderne utstyr. Heis og rampe gjør oss lett tilgjengelig med rullestol. Det er gode parkeringsmuligheter, og Frognerseterbanen stopper rett utenfor, på Slemdal stasjon.

Slemdal medisinske senter

Tannlegesenteret er en del av Slemdal medisinske senter, som også består av leger, fysioterapeuter med treningslokaler, m.m.

Teamet vårt

Anette Strindberg

Tannlege og Kjeveortoped

Nils Johannes Lysen

Tannlege

Nina Ullsfoss

Tannlege og kjeveortoped

Ragnar A. Gjone

Tannlege

Mette G. Hillestad

Tannlege og spes. i periodonti

Gisela Vasconcelos

Tannlege og kjeveortoped

Ciri Bråthen

Tannlegeassistent

Monika Wlodarczyk

Tannlegeassistent

Magdalena Wisniewska

Tannlegeassistent

Katarzyna Piotrowska

Tannlegeassistent

BESTILL TIME

Send forespørsel om time hos oss.

Kontakt informasjon
Når ønsker du time?
Ønsket behandling
Tilleggsinformasjon