Er det vondt å bruke aligner?

En usynlig tannregulering bruker press for å bevege på tennene. Dette trykket kan forårsake milde smerter spesielt når du bytter til nye skinner. Smertene er imidlertid kortvarige og forsvinner ofte helt i løpet av kort tid. Les mer om Invisalign.

Hvem kan benytte aligner/ Invisalign?

Mens tannregulering tidligere var mest vanlig for barn og ungdom, er det i dag mer og mer vanlig at også voksne regulerer tannstilling. Invisalign kan brukes i alle aldersgrupper og kan utføres ved regulering av én, to eller alle tennene. Kjeveortopeden kan vurdere om Invisalign-behandling egner seg for deg. Les mer om Invisalign.

Hva er fordelene med å bruke aligner/Invisalign?

kortere behandlingstid enn tradisjonell regulering reguleringen er avtakbar lettere renhold mellom tennene forebygging av tannsten da du kan bruke tanntråd effektiv og usynlig retting av tennene spis hva du vil Les mer om Invisalign.

Når bruker man aligner/Invisalign?

trangstilte tenner skjeve fortenner diastema, mellomrom mellom tennene åpent bitt, en bittfeil der noen av tennene ikke er i kontakt med hverandre ved skambitt kryssbitt, en tilstand hvor tannbuenes bredde ikke passer til hverandre ved tilbakefall etter tidligere tannregulering Les mer om Invisalign.

Hva er Invisalign?

Invisalign er en gjennomsiktig skinne som retter opp skjeve tenner på lik linje som en vanlig tannregulering, altså en usynlig tannregulering. Den største forskjellen er at Invisalign har kortere behandlingstid og er avtakbar. Reguleringen skal ikke brukes når du spiser, pusser tennene eller bruker tanntråd. Les mer om Invisalign.